Пролетна специјална понуда

Прикажани вкупно 6 резултати

 • -25%

  ПРОЛЕТНА КОЛЕКЦИЈА – 6 ЦРВЕНИ ВИНА

  8.540 ден 6.900 ден
 • -25%

  CHATEAU KAMNIK WINEMAKERS’ SELECTION WHITE 2019 0,75L

  580 ден 435 ден
 • -25%

  CHATEAU KAMNIK PINOT GRIGIO 2019 0.75L

  580 ден 435 ден
 • -25%

  CHATEAU KAMNIK SAUVIGNON BLANC 2019 0.75L

  580 ден 435 ден
 • -25%

  CHATEAU KAMNIK CHARDONNAY BARREL FERMENTED 2018

  1.060 ден-3.100 ден 795 ден-2.325 ден
 • -25%

  CHATEAU KAMNIK, GOLDEN TEMJANIKA 2019, 0.75L

  970 ден 728 ден