ЛЕТНА КРЕМА ОД ТАРТУФ

930 ден

Out of stock

Категорија:

Летна крема од тартуф која што содржи во себе 75% чист татртуф чии каркатеристики за тартуфот се дека тие се богат извор на амино киселини и минерали, вклучително и: Фосфор, Бакар, Манган, Селен, Цинк, Витамини А, Б, Ц, Д и К. Тартуфите се полни и со природни соединенија кои ве штитат од „слободните радикали“ -токсини кои можат да ги оштетат вашите клетки. Луѓето користат тартуф и како лек за кожни и очни заболувања.Но, нејасно е колку добро тие работат.
30гр

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “ЛЕТНА КРЕМА ОД ТАРТУФ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *