VINAR, VRANEC BARRIQUE 2007

640 ден

Out of stock

Categories: ,

Квалитетно суво црвено вино добиено од одбрани насади на сортата. Ова вино има импресивна темна рубин црвена боја, специфични вкусови на шумски плодови проткаени арома на даб и суви сливи. Завршетокот се одликува со присуство на хармонични танини и нагласен вкус на зрели црни шумски плодови.

Сервирајте на температура од 16-18’С.

Additional information

Weight 1 kg
Variety:

Macedonian Wineries:
Country:

Region:

Style:

Vintage:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VINAR, VRANEC BARRIQUE 2007”

Your email address will not be published. Required fields are marked *