VINA REQUINGUA, LAKU BARREL SELECTION 2010, 0.75L

4.450 ден

Категории: ,

LAKU е резултат на нашиот напор да создадеме вино со највисок можен квалитет и уникатност. Секоја година, претседателот на нашата винарија, Сантијаго Ачура, и нашиот производител на вино, Беноа Фите поминуваат три дена на дегустација на примероци од буриња со цел да ги најдат најдобрите серии. На крајот од овие три дена само седум од нашите 3200 барели се избрани и измешани со што се раѓа ЛАКУ. Мешавината може да се направи од која било комбинација на сорти од 3 различни долини. Произведени се само 2300.

Дополнителни Информации

% алкохол:

Достапни волумени:

Земја:

Странски Винарии:
Берба:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “VINA REQUINGUA, LAKU BARREL SELECTION 2010, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *