BRZANOV WINERY, ARTISAN CABERNET FRANC 2015, 0.75L

1.290 ден

2 in stock

SKU: БРЗАНОВ А.КАБЕРН Категории: ,

Суво црвено вино добиено од истоимената сорта 100%, со класична ферментација, зреено 3 години од кои 20 месеци во нови барици и една година во шише. Грозјето е од 500м.н.в. Содржи 14%вол.алкохол, без остаток на шеќер и додаток на адитиви. Во процесот на производство користен е само селективен квасец и минимална количина винобран. Виното не е филтрирано

Дополнителни Информации

Тежина 1 kg
% алкохол:

Земја:

Македонски винарии:

Сорта:

Берба:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “BRZANOV WINERY, ARTISAN CABERNET FRANC 2015, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *