TUSSOCK JUMPER, ZINFANDEL 2018, 0.75L

1.250 ден

Суво – Полно тело – Зрело – Црно овошје/Црвено овошје/ Даб – Zinfandel – California – USA

Дегустациски белешки:

Раскошни ароми на зрело црно и црвено овошје, ноти на сладок зачин. Глатка и долга завршница

Дополнителни Информации

% алкохол:

Достапни волумени:

Земја:

Странски Винарии:

Регион:
Сорта:

Берба:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “TUSSOCK JUMPER, ZINFANDEL 2018, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *