DOMAINES, OTT ROSE, 0.75L

2.690 ден

Out of stock

Со ведар карактер, ова вино е израз на неговата чиста околина на брегот кон Медитеранот, земја на шкрилци, комплетно ослободена од варовник. Во заедништво со океанот, сувиот воздух на ридовите, безрезервното сонце, солената почва овозможуваaт да се дооформи овој уникатен, елегантен карактер и страствено срце.

Дополнителни Информации

% алкохол:

Земја:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “DOMAINES, OTT ROSE, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *