DOMAINES, OTT ROUGE, 0.75L

2.590 ден

SKU: 800118 Категории: ,

Ова црвено вино, со неговата силна структура, која е и навидум рустична е обвиено со превезот на вистинска елеганција, создадена на почва од варовник, песок и песочник. Лозјето е подложно на сончевa и повремено сува клима, капејќи се во морската клима и воздух кои доаѓаат од заливот Bandol.

Дополнителни Информации

% алкохол:

Земја:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “DOMAINES, OTT ROUGE, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *