PULLTEX, ANTIOX 6 UDS

4.200 ден

20 in stock

SKU: 109-509-00 Категории: ,

Антиокс Стоперот е обезбеден со уред во неговиот внатрешен дел кој вклучува и револуционерен патентиран систем за избегнување на оксидација на виното внатре во шишето. Штом шишето вино е затворено со Антиокс стопер, оксидацијата на виното е прекината и не доаѓа повеќе кислород до виното. Ниту се создава оцетна кислена, ниту се расипува виното. На тој начин се избегнува непријатен мирис и вкус на оцет во виното. За оптимална примена, ве замолуваме да го чувате шишето во вертикална позиција.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “PULLTEX, ANTIOX 6 UDS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *