THE ‘O’ WINE TUMBLER RIESLING, SAUVIGNON BLANC GLASS

800 ден

ДВЕ ЧАШИ ВО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА ПАКУВАЊЕ

Out of stock

Колекција: O-Riedel

Препорачуваме за: Riesling / Sauvignon Blanc

Број: 0414/15

Година: 2003

Висина: 108 mm, 4-1/4″

Волумен: 375 ccm, 13-1/4 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “THE ‘O’ WINE TUMBLER RIESLING, SAUVIGNON BLANC GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *