VINUM XL CABERNET SAUVIGNON GLASS

2.350 ден

ДВЕ ЧАШИ ВО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА ПАКУВАЊЕ

4 in stock

Колекција: Vinum XL
Препорачуваме за: Cabernet Sauvignon
Број: 6416/00
Година: 2008
Висина: 265 mm, 10-1/2″
Волумен: 960 ccm, 33-7/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “VINUM XL CABERNET SAUVIGNON GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *