‘O’ CHAMPAGNE WINE TUMBLER GLASS

760 ден

ДВЕ ЧАШИ ВО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА ПАКУВАЊЕ

Out of stock

Колекција: O-Riedel

Препорачуваме за: Champagne

Број: 0414/08

Година: 2006

Висина: 160 mm, 6-1/4″

Волумен: 255 ccm, 9 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “‘O’ CHAMPAGNE WINE TUMBLER GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *