PULLTEX, CLICKCUT LEFT HANDED

420 ден

ОТВОРАЧ ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Отворачот ClickCut е награден со првo место на натпреварот за отвoрачи Gervery-Chambertin во Франција. Неговата двојна рачка овозможува да се извлечат тапите без напор во два чекори, без да се скршат или оштетуваат, на целосно вертикален начин.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “PULLTEX, CLICKCUT LEFT HANDED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *