PWC COMPLETE SET MONZA

1.800 ден

2 in stock

ClickCut отворачот е награден со прво место на натпреварот за отворачи на Гевреј-Шамбертин во Франција. Неговата двојна рачка која може да се повлече, овозможува извлекување на плута без напор во два чекори, без нивно кршење или оштетување и на целосно вертикален начин.

Контактот на кислородот со виното прави виното да се оксидира лесно откако ќе се отвори шишето. За неколку часа виното се расипува. Зачувувачот на вино го вади воздухот од шишето зачувувајќи го виното неколку дена и може да се користи потоа како затка.

Дигитален термометар дизајниран за секојдневна употреба. За да го активирате термометарот, притиснете го сензорот за температура сместен во центарот. За да го исклучите термометарот, едноставно извадете го од шишето. Неговата овална форма (држач) обезбедува совршена изведба во сите видови шишиња.

Кулер-торбите се користат за ладење на шишињата пред сервирање или за одржување на идеална температура во текот на оброкот. Чувајте го во замрзнувач за да бидете подготвени кога е потребно. Новите Pulltex кулер торби ја комбинираат ефикасноста на стандардните ладилници Pulltex и новите естетски трендови. Покриен е со високо отпорно ткиво што го прави да изгледа елегантно и модерно, додека внатрешниот дел на ладилникот е покриен со црн најлонски материјал. Во внатрешноста на ладилникот има „гел за ладење“ и изолационен материјал што спречува ширење на топлината надвор од торбата. Торбата е затворена со сигурносен кабел во горниот дел, кој има двојна функција да спречува самото шишето, како и студот да излегуваат од торбата.

Дроп-стопот овозможува да се избегне паѓање на капки на масата додека се сервира вино. Неговиот нов дизајн спречува истиот да се лизне во шишето.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “PWC COMPLETE SET MONZA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *