Едукативна дегустација со Stefano Canello – експерт за чаши од Riedel the Wine Glass Company

1.500 ден

Out of stock

Category:

Бидете дел од работилницата на Riedel, еден од најдобрите светски производители за вински чаши и преку едукативна и забавна програма засекогаш ќе го промените начинот на кој уживате во виното.

Во оваа уникатна работилница потпретседателот на Ridel за Јужна Европа Stefano Canello ќе демонстрира како формата на чашата влијае на целокупното искуство на дегустирање на виното, и како со различни форми на чаши се доловува максимално потенцијалот на виното со своите ароми, вкус и баланс.

Локација: Камник Винарија
26.10.2022  во 18:30 часот

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Едукативна дегустација со Stefano Canello – експерт за чаши од Riedel the Wine Glass Company”

Your email address will not be published. Required fields are marked *