RIEDEL VITIS RIESLING/SAUVIGNON BLANC

2.680 ден

ДВЕ ЧАШИ ВО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА ПАКУВАЊЕ

Out of stock

Колекција: Vitis

Препорачуваме за: Riesling/ Sauvignon Blanc

Број: 0403/15

Година: 2007

Висина: 260 mm, 10-1/4″

Волумен: 490 ccm, 17-1/4 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL VITIS RIESLING/SAUVIGNON BLANC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *