RIPORTA, PRIMITIVO, 0.75L

630 ден

SKU: RIPORTAPRIMI Категории: ,

СЕНЗОРНИ КАРАКТЕРИСТИКИ: Интензивна рубин црвена боја со виолетови рефлексии; комплексен букет со многу црвени плодови. Полно тело, меко, прилично танично, хармонично.
НАЈДОБРО СЕ СЕРВИРА СО: Одлично со богати први јадења, црвено месо, дивеч и сирења
ВИНАРИ: Данило Гизи
ТЕМПЕРАТУРА НА ПОСЛУЖУВАЊЕ: 16-18°C

Дополнителни Информации

Достапни волумени:

Земја:

Странски Винарии:
Регион:
Сорта:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIPORTA, PRIMITIVO, 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *