THE OVERTURE RESTURANT

3.480 ден

ПАКУВАЊЕ ОД 12 ЧАШИ

Out of stock

Категорија:

OUVERTURE restaurant

За прв пат предствена во 1989 година, овој тип чаши за почетници, кои ја ценат разумната, пристапна цена на виното.

Шест различни големини на овие чаши создадени за задоволство при дегустација на виното. Ouverture чашите не содржат олово и графит.

Идеални за секојдневна употреба, Ouverture чашите се префектно обликувани вински чаши по конкурентна цена.

Дополнителни Информации

:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “THE OVERTURE RESTURANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *