RIEDEL XL RESTAURANT HERMITAGE GLASS

ПАКУВАЊЕ ОД 12 ЧАШИ

Категорија:

Број: 0447/30

Количина во кутија 12

Glass Crystal (lead free)

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL XL RESTAURANT HERMITAGE GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *