SOMMELIERS BLACK TIE HERMITAGE, SHIRAZ GLASS

2.740 ден

ЕДНА ЧАША СО ЕКСКЛУЗИВНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Колекција: Sommeliers Black Tie

Препорачуваме за: Hermitage

Број: 4100/30

Година: 2008

Висина: 265 mm, 10-3/8″

Волумен: 590 ccm, 20-3/4 oz

Оваа Sommeliers Black Tie Hermitage Syrah винска чаша на Ридл била направена во чест на 50-годишнината на колекцијата Riedel Sommeliers. Конципирана на оригинални форми, новата Riedel Sommeliers Black Tie Hermitage Syrah винска чаша е класична и елегантна. Оваа чаша се карактеризира со висока, црна дршка и била дизајнирана од експертите за дегустација на вино, како комплимент на омилените вина.

Самата чаша ги потцртува и нагласува комплексните вински ароми, додека тенката дршка Ви овозможува да го оцените необично добро избалансираниот вкус. Препорачуваме Riedel Sommeliers Black Tie Hermitage Syrah оваа чаша да се мие со рака.

Riedel Sommeliers Black Tie Hermitage Syrah чашата ја препорачуваме за: Chateauneuf-du-Pape, Grenache, Hermitage red, Mourvedre, Shiraz, Syrah.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “SOMMELIERS BLACK TIE HERMITAGE, SHIRAZ GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *