BAGLIO DI PIANETTO, SHYMER 2006, 1.5 L

1.650 ден

Out of stock

Categories: ,

(MK)

Ова вино има интензивно црвена боја и интензивен мирис. Вино со фин квалитет. Во вкусот се чувствува прво нота на цреша и ванила, измешани со типични ориентални ароми на сортата Сира. Меко, добро упамнотежено вино, интензивно, солидно, со бавен завршеток. Ова вино е со добро тело, хармонично ги представува различните сорти грозје од кои е создадено.
Мешавина: Syrah 50% – Merlot 50%.
(Виното е запакувано во дрвена кутија.)

Additional information

Weight 1,5 kg
Variety:

,

Foreign Wineries:

Country:

Region:

Style:

Vintage:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAGLIO DI PIANETTO, SHYMER 2006, 1.5 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *