BOVIN, VISHNOVKA CHERRY BRANDY 0,5 L

680 ден

SKU: БОВИН ВИШНОВКА Категорија:

Вишновка од Бовин е произведена во традиционален стил од селектирани зрели вишни и лозова ракија. Вкусот е полн, типичен и долготраен, добро балансиран со слаткост и мека киселост.

Дополнителни Информации

Земја:

Македонски винарии:

Регион:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “BOVIN, VISHNOVKA CHERRY BRANDY 0,5 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *