CELEBRATION SET 4 PCS. GOLD

2.850 ден

Out of stock

SKU: 107-599-00 Категорија:

Сет за мирно и пенливо вино

Отворач за тапи. Двоен лост кој се повлекува дозволува влечење на тапите нанадвор без напор во два чекора. Чувачот на вино го вади воздухот надвор од шишето, чувајќи го виното неколку дена, исто така користејќи чеп. Отворачот на шампањ и чеп ја олеснува екстракцијата на тапата на шампањот со мал ризик и напор. Делува како чеп веднаш чим шишето се отвори.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “CELEBRATION SET 4 PCS. GOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *