CORAVIN AERATOR

5.500 ден

SKU: 802013 Категории: ,

Коравин Аератор, дизјаниран исклучиво за користење со вашиот Коравин отворач за зачувување на виното, тој е совршениот додаток за појачување на вкусот на вашето вино во секунди мешајќи ја вистинската количина на воздух со виното како што сипувате. Неговиот уникатен дизајн го користи притисокот на системот за да го изнесе виното низ 24 дупки кои се внимателно наместени и прилагодени по големина. Со создавање на мали млазови кои драматично ја зголемуваат површината на вино која допира до воздух, забрзано го аерира виното да даде свилен, мазен и ароматичен резултат еднаков на декантирање на виното за околу 60 до 90 минути. Коравин аераторот е компатибилен со сите Коравин системи.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “CORAVIN AERATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *