PULLTEX, CLICKCUT SILVER PLATED

420 ден

ОТВАРАЧ ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Отварачот ClickCut е награден со 1-вa награда на натпреварот за отварачи на Gervery-Chambertin во Франција. Неговата двојна рачка овозможува да се извлечат тапите без напор во два чекори, без да се скршат или оштетуваат, на целосно вертикален начин.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “PULLTEX, CLICKCUT SILVER PLATED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *