PULLTEX, PWC SILIC.WINE STOPPER ANTIOX

820 ден

45 in stock

SKU: 109-507-00 Категории: ,

Антиокс Стоперот е обезбеден со уред во неговиот внатрешен дел кој вклучува и револуционерен патентиран систем за избегнување на оксидација на виното внатре во шишето. Штом шишето вино е затворено со Антиокс стопер, оксидацијата на виното е прекината и не доаѓа повеќе кислород до виното. Ниту се создава оцетна кислена, ниту се расипува виното. На тој начин се избегнува непријатен мирис и вкус на оцет во виното. За оптимална примена, ве замолуваме да го чувате шишето во вертикална позиција.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “PULLTEX, PWC SILIC.WINE STOPPER ANTIOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *