RIEDEL AYAM DECANTER CLEAR

7.000 ден

Out of stock

SKU: 9006206817764 Категории: ,

Овој импресивен декантер  ја спојува функционалноста со исклучителниот естетски изглед. Ayam е декантер со дупла функција, што значи дека виното се аерира и кога се сипува во и од декантерот, значајно намалувајќи го времето потребно за виното да се отвори. Шумолењето кое настанува кога виното се сипува од и во декантерот го илустрира интензитетот на процесот на оксигенација.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL AYAM DECANTER CLEAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *