RIEDEL CABERNET MINI DECANTER

370 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Cabernet

Број: 1440/13

Година: 2004

Висина: 230 mm, 9-1/8″

Волумен: 1050 ccm, 37-5/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL CABERNET MINI DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *