RIEDEL DECANTER BACCHUS

12.000 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

3 in stock

SKU: 9006206816019 Категории: ,

Bacchus декантерот се разликува по елегантниот и комплексен дизајн. Оформен слободно, рачно од  мајсторите на RIEDEL, Bacchus декантерот е екстремно захтевен за изработка, со широка уста и за примање и за сипување на виното, кои постепено се припиваат во спирала до завиткан и затворен врв. Експанзивниот хоризонтален дизајн на Bacchus, кој е долг повеќе од 45cm, креира широк сад во основата на декантерот кој го максимизира просторот на површина на воздух дозволувајќи виното целосно да се отвори и аерира во садот. Со флуентна силуета, тоа претставува функционално уметничко дело достојно да ја украси масата. Овој декантер е дизајниран за по едно шише вино.  Пакетот содржи едно парче. Поризводот е рачно изработен. Ве молиме перете го единствено на рака.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL DECANTER BACCHUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *