RIEDEL DUCK BLUE DECANTER

6.700 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Duck Blue декантер

Број: 9700/14

Година: 1998

Висина: 130 mm, 5-1/8″

Волумен: 900 ccm, 31-3/4 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL DUCK BLUE DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *