RIEDEL, HIGH PERFORMANCE CABERNET CLEAR GLASS

3.300 ден

ЕДНА ЧАША СО ЕКСКЛУЗИВНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

10 in stock

SKU: 9006206215775 Категории: ,

Чашата за Каберне е совршена за вина со полно тело, комплексни црвени вина кои се богати со танини. Големина на оваа чаша овозможува букето да се развие целосно и да се изедначат грубите тонови. Го нагласува овошјето, скротувајќи ги горчливите квалитети на танините и им овозможува на вината да се избалансираат. Како дел од серијата Performance, оваа форма е повторно развиена во 2018 година за постигнување на подобра ароматика. High performance е именувана така поради неговиот дизајн и функционалност, со високи дршки од 32,5 см за целосна елеганција. Овие чаши го карактеризираат познатото оптичко влијание кое за првпат се среќава во серијалот RIEDEL Performance и кое дава подобро ароматично искуство. High performacne чашите се уникатни уметнички дела кои на различни пригоди, како забава или вечера, им даваат ексклузивна нота. Овој производ се одликува со долга јасна кристална дршка. Овој пакет содржи една чаша. Рачно произведена и безбедна за машинско миење.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL, HIGH PERFORMANCE CABERNET CLEAR GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *