RIEDEL MAGNUM CORNETTO DECANTER

4.890 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Cornetto Magnum

Број: 1977/26

Година: 2003

Висина: 425 mm, 16-3/4″

Волумен: 1850 ccm, 63-5/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL MAGNUM CORNETTO DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *