RIEDEL, PERFORMANCE RIESLING GLASS

1.420 ден

ДВЕ ЧАШИ ВО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА ПАКУВАЊЕ

Out of stock

Чашата Ризлинг е совршена за балансирање на висока киселост и преостанат шеќер на бели вина од овошје. Оваа форма е еволуција на разноврсната чаша за вино на РИЕДЕЛ. Тоа помага да се балансираат свежите карактери и високите минерални компоненти, а новата, поголема форма потенцира подобрено ароматично искуство. Како дел од серијата Performance, оваа форма беше повторно развиена во 2018 година за подобра ароматика. Оптичкото влијание во серијалот RIEDEL Performance додава и дизајн функција и неверојатен ефект врз ароматиката на виното. Овој пакет содржи две чаши. Безбедно машинско производство и машинско миење.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL, PERFORMANCE RIESLING GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *