RIEDEL VINUM DECANTER

3.300 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Vinum

Број: 0416/14

Година: 1994

Висина: 225 mm, 8-7/8″

Волумен: 1550 ccm, 54-5/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL VINUM DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *