RIEDEL VINUM EXTREME DECANTER

8.990 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Vinum Extreme

Број: 1800/14

Година: 2004

Висина: 140 mm, 6-3/8″

Волумен: 1500 ccm, 52-7/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL VINUM EXTREME DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *