RIEDEL VINUM MAGNUM DECANTER

4.250 ден

ДЕКАНТЕР ВО ПОСЕБНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Име: Vinum Magnum

Број: 0416/13

Година: 1994

Висина: 260 mm, 10-1/4″

Волумен: 2085 ccm, 70-1/2 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “RIEDEL VINUM MAGNUM DECANTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *