SOMMELIERS SPARKLING WINE GLASS

1.700 ден

ЕДНА ЧАША СО ЕКСКЛУЗИВНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Колекција: Sommeliers

Препорачуваме за: Sparkling Wine

Број: 4400/88

Година: 1982

Висина: 215 mm, 8-1/2″

Волумен: 125 ccm, 4-3/8 oz

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “SOMMELIERS SPARKLING WINE GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *