SOMMELIERS UNDERBERG GLASS

2.110 ден

ЕДНА ЧАША СО ЕКСКЛУЗИВНО ПАКУВАЊЕ, ЦЕНА ЗА КОМПЛЕТ

Out of stock

Riedel Sommeliers Underberg-Bitters Crystal Glass

Висина: 288mm; 11 3/8″
Волумен: 60ml; 2 1/8 oz

Рачна изработка,
Дувано Стакло,
Кристал.

Дополнителни Информации

Type:

Reviews

Сеуште нема коментари.

Бидете први што ќе го прегледате “SOMMELIERS UNDERBERG GLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *